image
image

Een weekend vol genade...

Een weekend vol genade, waar je kan genieten van worship, goede sprekers, bijzondere gesprekken en nieuwe vriendschappen. Het voelt als de Hemel op aarde.

Ieder jaar beleven wij een heel bijzonder weekend met elkaar. Ook dit jaar organiseert De Wijngaard een gemeenteweekend van 22 t/m 24 maart 2019 en jij bent meer dan welkom!

Meld je nu aan

Praktische informatie

Wanneer

Het gemeenteweekend start op vrijdagavond 22 maart en duurt t/m zondag 24 maart. Is een heel weekend te lang? Er zijn ook dagkaarten beschikbaar voor alleen zaterdag!

Overnachten

Je kan heerlijk overnachten tijdens het gemeenteweekend. Wij zorgen voor heerlijke kamers, voor jou, je gezin of je hele familie. Heb je speciale voorkeuren? Geef het aan ons door!

Locatie

De laatste jaren vindt het gemeenteweekend plaats in Helvoirt, in het schitterende en indrukwerkkende bezinningscentrum Emmaus. Een bijzondere locatie met alle faciliteiten beschikbaar!

background

Prijzen

Het hele weekend is er slechts één arrangement - all-inclusive! Geen extra kosten, geen corvee, alleen genieten! Voor slechts € 75,- per persoon.
Kinderen t/m 11 jaar: € 37,50 p.p.


Er zijn ook dagkaarten beschikbaar voor zaterdag, inclusief lunch en diner voor € 30,- p.p. - kinderen t/m 11 jaar: € 15,-

Locatie

Bezinningscentrum Emmaus

Udenhoutseweg 15, Helvoirt

Meld je aan